UW WAGENPARK IN TOPCONDITIE

DE ZEKERHEID VAN GOED ONDERHOUD TEGEN DE BESTE PRIJS

Ook wij zijn ondernemers. Daarom begrijpen wij heel goed dat elk moment dat een voertuig stilstaat deze u geld kost. Goed onderhoud, deugdelijke reparaties en een snelle service zijn daarom van belang om uw wagenpark zo rendabel mogelijk te houden. Daarom bieden wij u zakelijke service met een strakke planning tegen een aantrekkelijke prijs. Van slechts één wagen tot uw gehele wagenpark.

UW WAGENS IN ONDERHOUD BIJ START

Wilt u meer weten over hoe wij er voor gaan zorgen dat de efficiëntie van uw wagenpark omhoog gaat, en de kosten omlaag?

  • Uw gegevens

Geen tijd voor formulieren? Geen probleem!
U kunt altijd bellen en u bent ook van harte welkom op de Albert Plesmanweg 11 te Rotterdam.

Wist u dat:

80% van ons klantenbestand bestaat uit zakelijke klanten? Door onze centrale ligging in het havengebied Waalhaven en goede toegankelijkheid vanaf de A15 en A4 is het halen en brengen van voertuigen eenvoudig.

Wij merk-onafhankelijk zijn en voor vrijwel alle merken de juiste diagnoseapparatuur hebben om foutcodes uit te lezen, service meldingen te resetten en problemen snel te kunnen vinden.

Wij speciaal gereedschap en een brug van 4000KG en 7000KG hebben om zware bedrijfswagens te kunnen herstellen en onderhouden.