START en STC Group hebben de handen ineen geslagen en introduceren samen de STC-werknemerskorting van maar liefst 15% op alle onderdelen en materialen die nodig zijn bij onderhoud en reparaties aan privé voertuigen van STC medewerkers.

Hoe werkt het

Vanaf November 2017 worden de flyers verspreid binnen STC. Op de flyers staat een link naar deze pagina waar u uw privé auto(‘s) kunt registreren. Na registratie kunt u meteen bij ons terecht voor reparatie en/of onderhoud en profiteert u meteen van uw vaste werknemerskorting.

De online registratie vooraf is niet verplicht, maar geeft ons vooraf inzicht in welke auto’s er in onderhoud komen waardoor we gericht kunnen inkopen en efficiënter kunnen werken. Daarnaast kunnen we het u laten weten als het tijd is voor de APK keuring of wanneer er een seizoensactie is bij Start.

De werknemerskorting is voor alle werknemers van STC en is geldig voor maximaal twee privé voertuigen per persoon. De korting is gelimiteerd tot arbeid en onderdelen en er is geen maximale geldigheidsduur.

Vraag & antwoord :

We hanteren een eenvoudige registratie waarin we beperkt de persoonlijke gegevens en voertuigegegvens vastleggen. Deze gegevens dienen ter informatie zodat wij bij een groot aantal aanmeldingen precies weten welk merk en type voertuigen in onderhoud komen en welke “grijpvooraad” er ingekocht dient te worden. Denk hierbij onder andere aan olie, filters, banden, ruitenwisserbladen etc.

Tevens kunnen wij u herinneren aan APK keuringen en op de hoogte stellen van seizoensacties of aanvullende kortingsacties.

Registratie is niet verplicht, maar zorgt er wel voor dat wij onze voorraad kunnen aanpassen aan het aanbod zodat we onderhoud snel en efficiënt kunnen uitvoeren.

Vragen? Laat het ons weten!

De samenwerkingsactie is geldig voor maximaal twee privé auto’s per gezin.  Heeft u meer dan twee privé auto’s kunt de auto’s waar u het meeste rijdt registreren.
Als u een nieuwe auto krijgt kunt u dit aangeven bij het eerste onderhoud. Wij wijzigen de gegevens in het systeem naar dat van uw nieuwe auto.
De werknemerskorting is van toepassing op al het materiaal en alle onderdelen nodig bij het regulier onderhoud van uw auto. Onder “regulier onderhoud” verstaan we het onderhoud, uitgevoerd op basis van de onderhoudsinterval van uw auto(‘s), zoals die in de onderhoudsvoorschriften van de fabrikant van uw auto op basis van tijd en/of kilometerstand gehanteerd worden.

Onderdelen benodigd bij regulier onderhoud zijn onder andere oliefilters, luchtfilters, interieurfilters, ruitenwisserbladen, remblokken, remvoeringen, banden en andere onderdelen die bij regulier onderhoud vervangen dienen te worden. Onder materialen verstaan we motorolie, versnellingsbakolie, koelvloeistof, remvloeistof en ruitenwisservloeistof die volgens het onderhoudsschema van uw auto vervangen dienen te worden.

Daarnaast geldt de werknemerskorting ook voor het uitlezen van de boordcomputer en het terugstellen van de service-indicator als deel van het regulier onderhoud.

Wat valt niet onder de werknemerskorting:

  • Reparaties die voortvloeien uit de constatering van een defect tijdens regulier onderhoud.
  • Reparaties en onderhoud buiten de standaard onderhoudsinterval van uw voertuig(en)
  • De werknemerskorting is niet van toepassing op arbeid.

Vragen?  Laat het ons weten via de contact pagina of stuur ons een email.